divendres, 26 de novembre del 2010

CARRERA PROFESSIONAL 2010

S’ha publicat al DOGC, la resolució per la qual es convoca la campanya de carrera professional per a l’assoliment del 1r, 2n, 3r i 4t nivell ordinari de carrera professional per al personal facultatiu i diplomat sanitari, i la campanya de carrera professional del personal de l’àrea sanitària de formació professional de grau superior i grau mitjà i del personal de gestió i serveis de l’Institut Català de la Salut.
Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 1 i 31 de desembre de 2010, ambdós inclosos.
Les sol·licituds es podran formalitzar i registrar per via telemàtica o bé formalitzar-les manualment i registrar-les presencialment.
Les sol·licituds formalitzades per via telemàtica es podran trametre per mitjans informàtics seguint les instruccions que proporciona l’aplicació. Hauran d’incloure, especificats, els mèrits que es vol que es tinguin en compte de cara a l’assoliment del nivell demanat i l’objecte de sol·licitud.
La sol·licitud telemàtica estarà disponible per mitjà de l’aplicació informàtica de carrera professional a la qual s’hi accedeix des de l’adreça http://www.portalics.rrhh/sgrh (intranet) o http://wsa.ics.gencat.net/sgrh (internet).
Per al personal que no disposi d’eines telemàtiques els models en suport paper estaran disponibles a les diferents unitats de recursos humans o direccions de personal.
Les sol·licituds formalitzades manualment i la documentació acreditativa que correspongui s’hauran de presentar en qualsevol registre vàlid.
La formalització de la sol·licitud per mitjans telemàtics, que requereix el seguiment de les instruccions, es durà a terme des de l’aplicació de carrera professional ubicada a les adreces anteriorment esmentades. Un cop formalitzada, es tramet informàticament i resta a la base de dades d’aquesta aplicació.
Si a la relació de mèrits esmentats a la sol·licitud, i que es vol que es tinguin en compte a la campanya de carrera professional, n’hi ha cap que no hagi estat validat (al currículum professional), s’haurà de presentar expressament i al registre la certificació o una còpia autenticada del mèrit. A aquest efecte s’ha previst un model per tal d’acompanyar les certificacions. Aquest model s’obté quan es genera la sol·licitud per via telemàtica.
Els actes del procediment i els resultats definitius es publicaran als taulers d’anuncis del centre corporatiu, de les gerències d’àmbit d’atenció primària i dels centres hospitalaris de l’Institut Català de la Salut.