dilluns, 31 de gener del 2011

CONVOCATÒRIA AUXILIAR-2008

Recordeu que en l’acte de l’elecció de la Convocatòria Auxiliar-2008, les persones aspirants hauran d’acreditar la seva identitat amb la presentació del DNI, permís de conduir o passaport, en format original, si bé es podrà delegar l’elecció de destinació.
Teniu penjat un document de delegació. Recordeu que en cas de delegació caldrà portar fotocòpia del DNI de la persona aspirant i el DNI original de la persona en qui es delega.
Podeu imprimir els documents penjats a Google Docs. Per saber com fer-ho fer un clic aquí.
Les persones aspirants convocades que no compareguin personalment o per delegació a l’acte d’elecció de places en el moment de ser cridades, perdran el dret d’escollir-la i restaran excloses del procés de selecció d'aquesta convocatòria.
Les persones nomenades hauran de prendre possessió de la plaça adjudicada en el termini de 30 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de la resolució d’adjudicació al DOGC. Les persones nomenades que no prenguin possessió de la plaça adjudicada en el termini abans esmentat perdran els drets derivats de la convocatòria.