dilluns, 7 de febrer del 2011

CONVOCATÒRIA AUXILIAR-2008

S’han produït canvis en el llistat que dóna publicitat del resultat final de la fase de concurs oposició de la convocatòria Auxiliar-2008.



Això és resultat de l’estimació, per part de la direcció gerència de l’Institut Català de la Salut, de diversos recursos d’alçada interposats per alguns dels aspirants contra la diligència del tribunal qualificador de la categoria d’auxiliar administratiu de la funció administrativa de data 10 de desembre de 2010.


Com a conseqüència de les modificacions de puntuacions i números de classificació de la diligència de modificació del resultat definitiu, s’han produït canvis en el número de classificació final d’alguns aspirants.


Així mateix, les places reservades per a persones discapacitades en la gerència territorial de Lleida passen de 4 a 3 places vacants i en la gerència territorial de Catalunya Central s’incorpora 1 plaça vacant.


Les persones interessades poden consultar el número de classificació final a la fitxa personal que es troba a la web de l’Institut Català de la Salut. Teniu l’enllaç al Sistema de Gestió de Recursos Humans al lateral del bloc.