dimecres, 16 de febrer del 2011

CONVOCATÒRIA AUXILIAR-2008

El proper cap de setmana es durà a terme l’acte d’elecció de plaça de la Convocatòria Auxiliar-2008.
Tingueu present que les persones aspirants hauran d’acreditar la seva identitat amb la presentació del DNI, permís de conduir o passaport, en format original, si bé es podrà delegar l’elecció de destinació.
Us deixem l’enllaç a uns documents que poden ser-vos d’interès:
Recordeu que en cas de delegació cal portar fotocòpia del DNI de la persona aspirant i el DNI original de la persona en qui es delega.
Anunci de l’acte d’elecció de plaça, amb horari, lloc i plànol.
Recordeu que només es permetrà l’accés a la sala d’actes on es realitzarà l’acte d’elecció de places a aquelles persones que estiguin convocades en el dia i hora corresponents i, en cap cas, es permetrà l’entrada a persones convocades un altre dia o hora, ni a persones acompanyants
En l’acte d’elecció el Tribunal informarà dels següents passos per a complir la resta de requisits de la convocatòria. Que segons el DOGC de la convocatòria són:
En el termini dels 10 dies posteriors a l'acte d'elecció de plaça s’haurà d’acreditar:
  • Els mèrits avaluats inicialment amb una fotocòpia mitjançant els documents originals. Per tant, no caldrà portar el certificat de serveis prestats
  • L’aptitud psicofísica per a l’exercici professional de la categoria d’auxiliar administratiu, mitjançant un certificat mèdic oficial acreditatiu de no patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impossibiliti el desenvolupament de les tasques pròpies de les places a cobrir, expedit dins els tres mesos anteriors a la seva presentació. Podeu trobar el certificat mèdic oficial a qualsevol estanc.
  • No haver estat separat del servei, mitjançant expedient disciplinari, de cap servei de salut o administració pública en els 6 anys anteriors a la present convocatòria, ni estar inhabilitat amb caràcter ferm per al desenvolupament de funcions públiques mitjançant la presentació de la corresponent declaració. L’ICS proporcionarà, a través de la pàgina de convocatòries (apartat de novetats), un model de declaració.