dimecres, 25 de maig del 2011

MÉS INDIGNACIÓ...

El dilluns 23 de maig es va reunir la Mesa General de la Funció Pública. L’Administració va anunciar que a les retallades que ja s’han fet encara se n’hi han d’afegir d’altres.
Val la pena recordar que fins ara:

      • A partir de juny de 2010 vam patir una retallada de sous del 5%
       • A 2011 se’ns han congelat els sous, quan l’IPC de 2010 va ser del 3%
       • A hores d’ara, la inflació de 2011 se situa en el 3,8%.

Més retallades

El govern ens ha preparat un nou paquet de retallades que tindran els seus efectes en la qualitat dels serveis, empobrint també els serveis públics fet que comportarà un altre pas cap a la privatització dels serveis. Ara ens espera:
  
• Supressió de les aportacions d’aquest any al pla de pensions
• Supressió del Fons d’Acció Social
• Eliminació el complement de productivitat.

Encara es negociarà durant uns dies l’aplicació d’aquestes retallades, però el govern sembla que no està disposat pas a cedir. I no podem oblidar que en el seu moment ja van ser implantades per compensar mancances salarials.
A això cal afegir tot el que ens caurà del govern de l’Estat, que recaurà en les retribucions bàsiques (sou i pagues extraordinàries), d’aplicació al personal de totes les administracions. Les pagues extraordinàries es veuran minvades, ja que s’aplicarà la mateixa baremació de la de desembre passat, cosa que comportarà una rebaixa entre un 1% i un 2%  de les retribucions d’aquest any.
Continuarem informant. Emplacem la resta d’organitzacions sindicals a la unitat d’acció i us emplacem a totes i a tots a participar en les mobilitzacions que necessàriament haurem de convocar per oposar-nos-hi.  

INDIGNEM-NOS; PASSEM A L’ACCIÓ!!!