dimarts, 7 de juny del 2011

REVISIÓ DE DADES BANCÀRIES


Segons informa l'Atri:

La llei de Serveis de Pagament, 16/2009 de 13 de novembre, contempla la necessitat de que totes les domiciliacions dels pagaments tinguin el compte corrent de 20 dígits. Fins ara, per motius històrics, en les transferències que es fan per a fer el pagament de les nòmines no s’utilitzaven els dígits de control dels comptes bancaris dels empleats, motiu pel qual no s’enregistraven al sistema d’informació de gestió de personal.
Juntament amb bona part de les entitats bancàries col·laboradores, s’ha fet una actualització d’aquests dígits de control dels comptes dels empleats. Malgrat això han quedat comptes bancaris, els dígits de control dels quals no ha estat possible confirmar. Així doncs, comproveu, si us plau, les vostres dades bancàries. Si no teniu el dígit de control informat, és necessari que torneu a informar les vostres dades bancàries en la seva totalitat, ja sigui utilitzant el servei d’ATRI corresponent (Accés a la part privada – Retribucions – Nòmina – Dades bancàries) o bé facilitant les dades al vostre gestor de nòmina.
Donat que aquesta informació és necessària per al correcte pagament de les nòmines, s’han donat les indicacions oportunes als departaments perquè vetllin per fer arribar, entre altres, aquesta informació als empleats públics que no tinguin accés habitual a ATRI, per tal que tothom pugui regularitzar la seva situació.
Per al personal que no utilitzi el servei de canvi de dades bancàries d’ATRI (*), caldrà que facilitin les dades als gestors de nòmina mitjançant el model de sol·licitud de dades bancàries per rebre la nòmina. Aquest model el podeu descarregar aquí o es pot trobar en la intranet d’Economia, accessible des de la xarxa corporativa (Model de Sol·licitud de dades bancàries per rebre la nòmina).
(*) Aquest pot ser el cas del personal de l’ICS ja que atesa la relativament recent incorporació d’aquest personal com a usuaris d’ATRI, no tot el personal d’aquest col·lectiu tindrà disponible al portal el servei de canvi de dades bancàries de manera immediata. La previsió és que aquest servei estigui disponible per al conjunt del col·lectiu de l’ICS a mitjans de juny.