dijous, 24 de novembre del 2011

CAMPANYA CARRERA PROFESSIONAL 2011


Ha sortit publicada al DOGC la Resolució SLT/2736/2011, de 8 de novembre, per la qual es convoca la campanya de carrera professional perquè el personal facultatiu i diplomat sanitari i el personal de l’àrea sanitària de formació professional de grau superior i grau mitjà i el personal de gestió i serveis de l’Institut Català de la Salut assoleixi el primer, el segon, el tercer i el quart nivell ordinari de carrera professional

Les sol·licituds es podran presentar des del dia 1 al 31 de desembre de 2011, ambdós inclosos.
Les sol·licituds es podran formalitzar i registrar per via telemàtica o formalitzar-les manualment i registrar-les presencialment als registres oficials autoritzats.
Totes les sol·licituds han d’incloure, especificats, els mèrits que es vol que es tinguin en compte per assolir el nivell demanat que és l’objecte de la sol·licitud.
Per al personal que no disposi d’eines telemàtiques les sol·licituds en suport paper estaran disponibles a les diverses unitats de recursos humans o direccions de personal.
La sol·licitud telemàtica estarà disponible per mitjà de l’aplicació informàtica de carrera professional a la qual s’accedeix des de les adreces http://www.portalics.rrhh/sgrh (intranet) o http://wsa.ics.gencat.net/sgrh (internet).

Accedeix al DOGC