divendres, 20 de gener del 2012

NO A LES RETALLADES; SALVEM ELS SERVEIS PÚBLICS!


Al costat d'onze organitzacions sindicals més, la Intersindical-CSC es va manifestar contra les retallades de les nostres condicions de treball que s'estan perpetrant en la tramitació de la llei de pressupostos de 2012 i la llei d'acompanyament, que suposaran el retrocés més gran per a les treballadores i els treballadors públics des de la restauració de la Generalitat.

També ens vam mobilitzar per la preservació dels serveis públics i contra la seva privatització. Ens hi juguem la supervivència de l'Estat del Benestar i la protecció de les persones més desafavorides. 30.000 persones vam anar des de la plaça de l'Àngel fins al davant mateix del Parlament de Catalunya. Cívicament i pacíficament vam mostrar la nostra indignació pel brutal paquet de mesures que farà més difícils les nostres vides i també les de les persones que necessiten, ara més que mai, els serveis que presta l'Administració, que, per força, es deterioraran si tot aquest desproposit continua endavant.

En arribar al parc de la Ciutadella, al davant del Parlament, els màxims representants dels sindicats convocants es van entrevistar amb representants parlamentaris, als quals van exposar les nefastes conseqüències del que, si no ho aturem, ens ve al damunt: no tan sols un nou retrocés en el nostre poder adquisitiu -des de mitjan 2010 n'hem perdut aproximadament un 13%- i en les nostres condicions de treball, sinó un deteriorament de la prestació dels serveis públics i un altre cop de destral a la demanda interna, que inevitablement s'ha de contreure a causa dels més de 230.000 treballadors/es que perdrem poder adquisitiu de forma important. 

Continuarem lluitant contra aquest atac frontal a l'Estat del Benestar, a les condicions de treball dels treballadors/es de l'"empresa" més gran de Catalunya i, com a consequència de tot això, a totes les persones més desafavorides, que són les que més necessiten la solidaritat i els serveis públics. Us anirem informant de les mobilitzacions que es vagin programant.

CONTINUEM COMPTANT AMB VOSALTRES!