dimecres, 25 de gener del 2012

La lluita continua: si volem podem!

.
La Intersindical-CSC vol agrair a tots/es els/les treballadors/es que han donat suport a la convocatòria de l’esmorzar reivindicatiu convocat de manera unitària per totes les organitzacions sindicals amb presència a l’Administració de la Generalitat.
Les concentracions han tingut lloc a les portes de departaments, com ara els d’Interior, d'Agricultura, Benestar Social i Família, Ensenyament, Justícia, Empresa i Ocupació, i Territori i Sostenibilitat i també entre d’altres al centre corporatiu de l’ICS i a Joventut.
Els sindicats ens plantegem repetir-les cada dimecres en contra de les retallades a la funció pública que impulsa el govern. 
Aquest dissabte 28 de gener tenim la pròxima convocatòria en forma d’una gran manifestació ciutadana que du per lema: “No a la dictadura financera, aturem les retallades”. El punt de trobada és a la Plaça de Catalunya a les 17 h.
Aquesta convocatòria té el suport de totes les organitzacions sindicals i està organitzada pel Fòrum Social Català del qual formem part diverses associacions de la societat civil.