dimecres, 29 de febrer del 2012

FONS D'ACCIÓ SOCIAL


Ha estat publicada la Resolució SLT/278/2012, de 23 de febrer, per la qual s'aprova i es fa pública la llista definitiva del personal admès i exclòs en la convocatòria per a la concessió dels ajuts del fons d'acció social per al personal de l'Institut Català de la Salut, corresponent a despeses o fets esdevinguts l'any 2010.
Podeu fer les consultes corresponents a l’adreces electròniques http://www.portalics.rrhh/sgrh http://wsa.ics.gencat.net/sgrh
Contra aquesta Resolució les persones interessades poden interposar els recursos i/o reclamacions següents:

a) El personal estatutari: recurs potestatiu de reposició davant el director gerent de l’Institut Català de la Salut, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC; o directament recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent en el termini de dos mesos, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC.
b) El personal laboral: reclamació prèvia a la via jurisdiccional social, davant el director gerent de l’Institut Català de la Salut, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC.
Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs i/o reclamació que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.
Recordem que les dotacions econòmiques del fons d’acció social destinades a la concessió d’ajuts per als empleats es redueixen un 50% amb relació a les del 2010.