Ingredients
Pomes golden
Sucre
Canyella en pols
Calisay
Suc de llimona
Aigua
Elaboració
Foradem
les pomes per la part superior, com si hi féssim un tap. I fem unes incisions
amb un ganivet per tal que els ingredients que hi posem a sobre filtrin millor
cap a l'interior de la poma. Al forat fet hi posem un polsim de canyella, una
cullerada de cafè de sucre, unes gotes del llimona i un raig de Calisay.
En
una plata de pírex afegim un raig d'aigua (així obtindrem més gelatina) i hi
posem les pomes. Ho enfornem (a dalt i a baix) a 130-140ºC durant dues hores.
Després apaguem el forn i les deixem reposar dins del forn durant dos o tres
quarts d'hora més.
En
acabat les deixem reposar fora del forn fins que les puguem posar a la nevera.
Visiteu la resta de Receptes contra la crisi
I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.