dissabte, 26 de maig del 2012

Pomes al forn


Ingredients
Pomes golden
Sucre
Canyella en pols
Calisay
Suc de llimona
Aigua

Elaboració
Foradem les pomes per la part superior, com si hi féssim un tap. I fem unes incisions amb un ganivet per tal que els ingredients que hi posem a sobre filtrin millor cap a l'interior de la poma. Al forat fet hi posem un polsim de canyella, una cullerada de cafè de sucre, unes gotes del llimona i un raig de Calisay.
En una plata de pírex afegim un raig d'aigua (així obtindrem més gelatina) i hi posem les pomes. Ho enfornem (a dalt i a baix) a 130-140ºC durant dues hores. Després apaguem el forn i les deixem reposar dins del forn durant dos o tres quarts d'hora més.
En acabat les deixem reposar fora del forn fins que les puguem posar a la nevera.


Visiteu la resta de Receptes contra la crisi

I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu  intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.