Ingredients
(4 persones)
1 enciam llarg
4 tomàquets
2 pastanagues
1 all petit
300g de llenties cuites
15 olives negres
d’Aragó
12 seitons
1 gotet d’oli
d’oliva
Elaboració
Primer de tot
elaborarem la salsa per a l’amanida, salsa Garum. Traiem els pinyols de les
olives i les posen al got de la batedora junt amb els seitons, l’all pelat i
l’oli d’oliva. Ho triturem tot fins a obtenir una massa fina.
Rentem totes l’enciam,
les pastanagues i els tomàquets i els tallem a trossets petits. Un cop tallats hi
barregem les llenties i afegim la salsa per damunt de la barreja.
Visiteu la resta de Receptes contra la crisi
I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.