dissabte, 9 de juny del 2012

Amanida de pasta amb vinagre de mòdena caramelitzat

Ingredients (ració individual)
80g de pasta
5 tomàquets xerry de la pera
2 llenques de pernil dolç
2 xampinyons crus
2 llenques de pernil salat
50g de formatge fresc
Formatge parmesà ratllat
Vinagre de mòdena caramel·litzat



Elaboració
Bullim la pasta i, un cop bullida, l'escorrem i la passem per aigua fins que es refredi. Mentre es bull la pasta tallem a trossets els tomàquets, els xampinyons, els pernils i el formatge fresc. Un cop freda la pasta i tallats els ingredients ho barregem tot i hi afegim un rajolí d'oli perquè la pasta no s'enganxi. Per acabar hi afegim  el vinagre i el formatge ratllat.
Si volem fer nosaltres el vinagre de mòdena haurem d'escalfar a foc lent una mica de vinagre, una mica d'aigua i sucre. Ho deixarem reduir fins que espesseixi.


Visiteu la resta de Receptes contra la crisi

I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu  intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.