divendres, 1 de juny del 2012

UN 5% MENYS, ARA SABEM COM


Acord Gov/44/2012, de 29 de maig, pel qual s'adopten mesures excepcionals de reducció de les despeses de personal per a l'exercici 2012 i s'adequa l'Acord de Govern de 28 de febrer de 2012.

Es redueixen en un import equivalent al 5% de les retribucions íntegres percebudes durant tot l’exercici 2012 les retribucions del personal funcionari, estatutari, eventual. A aquest efecte, es consideren retribucions íntegres les retribucions percebudes amb caràcter fix i periòdic, corresponents a l’exercici 2012.
Criteris d’aplicació
Aquesta reducció s’aplicarà mitjançant la deducció del complement específic addicional dels havers corresponents als mesos de juny i desembre de 2012 en una quantia equivalent al 5% de les retribucions íntegres percebudes en el primer i segon semestre, respectivament.
En el cas que la deducció aplicada al complement específic addicional sigui insuficient per completar la reducció retributiva, la part restant es deduirà del complement específic o equivalent del mateix mes.
Respecte de la deducció retributiva del mes de juny i en els casos en què sigui necessari, la deducció restant s’aplicarà al complement específic o equivalent del mesos immediatament posteriors.