Ingredients
1
paquet de melindros de 300gr
2
tasses de cafè amb un rajolí de licor
3
ous
3
cullerades soperes de sucre
1
terrina de formatge Mascarpone
ratlladura
de xocolata per fondre / cacau amarg en pols
Es barregen els rovells dels ous amb
el sucre fins a aconseguir una massa conjunta, s’hi afegeix el formatge i es
continua treballant fins que quedi tot ben barrejat. Es baten les clares a punt
de neu (millor amb batedora elèctrica) i s’hi afegeixen, remenant suament.
Un cop feta la salsa es reserva i es
passa a anar sucant els melindros en el cafè i col·locar-los en un recipient.
Un cop tinguem feta una capa de melindros sucats hi afegim una capa la barreja
anterior per sobre, seguidament posem una altra capa de melindros sucats i
novament una altra capa de barreja fins a acabar els melindros. Hi tirem la
resta de salsa per damunt i també la xocolata ratllada/cacau en pols. Ho deixem
reposar a la nevera fins a l’hora de servir (com més temps reposi millor). El
millor és fer el tiramisú d’un dia per l’altre.
Visiteu la resta de Receptes contra la crisi
I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes de feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.