dimarts, 18 de setembre del 2012

CONTRA LES AGRESSIONS, UNITAT D'ACCIÓ!


Ahir es va constituir la Plataforma Sindical Unitària, formada inicialment per les organitzacions sindicals IAC, USO, Sindicat de Metges, SATSE, STAJ, SAE,CCOO, UGT, CSIF, SAC i Intersindical-CSC, amb la finalitat de lluitar contra les retallades que pateixen els Serveis Públics, com la sanitat, l'educació en totes les seves etapes i els serveis socials, així com contra el desmantellament paulatí dels serveis mitjançant la precarització continuada dels seus mitjans, tant humans com materials. 
Aquesta plataforma també neix amb la voluntat de plantar cara a les retallades de les nostres condicions de treball, aconseguides durant dècades i la majoria de vegades a canvi de d'increments salarials per sota del que hauria tocat, i també contra la pèrdua del poder adquisitiu, que des de la primera retallada de 2010 suposa ja un 20%.
Pròximament difondrem el Manifest constituent, que mostrarà la voluntat inequívoca de les organitzacions signants d'avançar amb pas decidit i amb unitat d'acció contra les retalla dels Serveis Públics i de les nostres condicions de treball. 
Aquesta plataforma neix amb voluntat clarament unitària i, per tant, oberta a totes les altres organitzacions que vulguin adherir-s'hi. Anirem convocant mobilitzacions, de les quals us avisarem amb antelació.
La primera d'aquestes mobilitzacions, aquest cop amb caràcter unitari -o més unitari que mai- serà el "Divendres Negre", que farem davant dels centres de treball el pròxim dia 21 de setembre, i que ja fan fa temps força centres de treball. Us convidem a venir a la feina vestits/des de negre i concentrar-nos a l'hora d'esmorzar o berenar per fer sentir el nostre malestar durant l'interval de l'esmorzar/berenar, com abans havíem fet amb els esmorzars/berenars reivindicatius.
En aquests moments tan durs cal unitat d'acció, us convidem a mobilitzar-vos conjuntament, a ser moltes i molts, per fer-nos sentir molt i molt.

Participa en els DIVENDRES NEGRES! FES-HO CÓRRER!