dilluns, 24 de desembre del 2012

Campanya dedicació exclusiva



Durant el mes de gener de cada any, el personal facultatiu que estigui percebent el complement per dedicació exclusiva, haurà de remetre, a la Direcció de Personal o Unitat de Recursos Humans del seu Àmbit d’Atenció Primària, segons correspongui, una declaració segons model normalitzat, de manteniment dels requisits que donen lloc a la percepció del complement esmentat i que resten establerts en la mateixa instrucció.

Per aquest motiu, qui estigui interessat/a haurà de presentar obligatòriament el model normalitzat  entre els dies 2 i 31 de gener 2013 .


trobareu els models relacionats amb el complement per dedicació exclusiva

  • Sol·licitud de percepció del complement per dedicació exclusiva del personal sanitari facultatiu
  • Declaració de manteniment dels requisits per a la percepció del complement per dedicació exclusiva del personal sanitari facultatiu

Cas que aquesta sol·licitud es presenti amb posterioritat a la data esmentada cal tenir en compte que els efectes econòmics es generaran a partir del dia 1 del mes següent a aquell en què es presenti la sol·licitud, sempre que tots els requisits restin acreditats. En cas contrari, tindrà efectes econòmics el dia 1 del mes següent en el qual s'hagin esmenat les deficiències.

L’incompliment d'algun dels requisits i obligacions establerts comportarà la pèrdua del dret a la percepció del complement per dedicació exclusiva amb efectes del dia 1 del mes següent al que es tingui coneixement, prèvia resolució i notificació al professional.