dimarts, 12 de febrer del 2013

En defensa de la sanitat pública

La Plataforma pel Dret a la Salut i la Plataforma Sindical Unitària de la Funció Pública  denunciem  que el nostre sistema sanitari i de protecció de la salut està seriosament amenaçat per la disminució del pressupost que s'hi destina i per la intenció dels governs de privatitzar, amb l'excusa de la crisi, els serveis sanitaris.

Volem un  servei de salut, públic, d’accés universal, igual per a totes les persones, eficient, de qualitat i segur, sense esperes evitables. Un autèntic Servei Nacional de Salut (SNS), finançat amb impostos  basats en la progressivitat fiscal aplicada a la riquesa, no classista, no sexista, i no racista.

Defensem dotacions de plantilles  suficients  i amb condicions professionals i de treball dignes per garantir l’eficiència i la qualitat del servei .

Us convoquem Roda de Premsa que tindrà lloc demà, 13 de febrer, a les 11.00 hores al  Tribunal Laboral de Catalunya (Roger de Llúria, 7 de Barcelona).L’objectiu d’aquesta roda de premsa és presentar el manifest  conjunt i la convocatòria  de la manifestació  “ En defensa de la  sanitat pública” que se celebrarà el  diumenge dia 17 a les 12.00 hores i que sortirà de la Plaça de Catalunya de Barcelona.

Prèviament a la roda de premsa, la Plataforma Sindical Unitària registrarà davant el Tribunal Laboral un Conflicte Col·lectiu  per la no percepció de la paga de Nadal als centres sanitaris concertats