dimecres, 9 de juliol del 2014

Destitueixen el cap d'Urgències de la Vall d'Hebron que va denunciar la saturació del servei



Publica l’Ara

La direcció del centre diu que es tracta d'una "reubicació" i nega que tingui relació amb la denúncia pública del metge

Xavier Jiménez era fins ahir el responsable del servei d'Urgències de l'Hospital de la Vall d'Hebron, que en les últimes setmanes ha tingut una saturació de pacients, com van denunciar els mateixos treballadors amb Jiménez al capdavant. Els metges atribueixen l'acumulació de pacients al tancament de llits, mentre que el gerent de la Vall Hebron, en una entrevista a l'ARA, culpava els professionals que no volien treballar en el torn de tarda.

La direcció del centre, a través d'una portaveu, nega, però, que hi hagi relació entre la denúncia pública del metge i la seva destitució. De fet, assegura que es tracta d'una "reubicació", ja que Jiménez coordinarà el programa de pacient crònic de l'Hospital, un càrrec vacant fins ara. "El programa de pacient crònic és un pla estratègic del centre i hem decidit incorporar-hi Jiménez per la seva experiència", ha explicat aquesta portaveu.

La metge Assumpta Ricart, fins ara cap del servei d'Urgències i adjunta a la direcció de l'Hospital Moisès Broggi, serà a partir d'ara la nova responsable d'Urgències de la Vall d'Hebron.

Aquests canvis es faran efectius el 16 de juliol.