dijous, 4 de desembre del 2014

Campanya 2015 carrera professional



De l’1 al 31 de desembre de 2014 s’obre el termini de presentació de sol·licituds en les campanyes següents:

  •  N1234O15 – Per sol·licitar els nivells ordinaris de carrera professional del personal estatutari fix de l’Institut Català de la Salut de les categories professionals de l’àrea funcional sanitària i de l’àrea funcional de gestió i serveis. 
  • N1TPENIT15 –Per sol·licitar, en període transitori (*), el primer nivell de carrera professional del personal estatutari fix de l’Institut Català de la Salut, adscrit als serveis assistencials dels centres penitenciaris de les categories professionals de personal facultatiu, personal diplomat sanitari i personal de l’àrea sanitària de formació professional.
  •  (*)Les convocatòries amb caràcter transitori no requereixen mèrits.

Els professionals poden accedir a fer la sol·licitud telemàtica de carrera professional per INTRANET i INTERNET. Les adreces de l'aplicació SGRH (Sistema de gestió de recursos humans) són les següents:

Presentació de sol·licituds:
 Registre telemàtic. La sol·licitud efectuada mitjançant l’aplicatiu SGRH quedarà registrada telemàticament. Tan sols s’haurà de presentar al Registre oficial quan s’hagi d’adjuntar documentació per a la seva compulsa i posterior validació.
Registres Oficials: Gerències d’Àmbit  o en qualsevol altre registre de l’Administració de la Generalitat, segons s’estableix en la Llei 30/92 de règim jurídic i del procediment administratiu comú.