divendres, 9 de gener del 2015

Complement exclusivitat personal facultatiu 2015



Abans del 31 de gener hi ha temps per enviar el formulari de dedicació exclusiva del personal facultatiu a la Unitat de Recursos Humans

El termini per notificar a Recursos Humans la dedicació exclusiva d'aquells professionals que tinguin aquest complement en la seva nòmina i que el vulguin conservar, restarà obert entre el 2 i el 31 de gener del 2015.

Tal com disposa la Instrucció 6/2006 en el seu punt vuitè, el personal facultatiu que estigui percebent aquest complement, haurà de remetre a la Direcció de Personal o Unitat de Recursos Humans del seu Àmbit d'Atenció Primària, una declaració segons model normalitzat, de manteniment dels requisits que donen lloc a la percepció del complement de dedicació exclusiva i que s'estableixen en la mateixa instrucció.

Per aquest motiu, qui estigui interessat/a haurà de presentar obligatòriament el model normalitzat entre els dies 2 i 31 de gener 2015. Aquest model normalitzat rep el nom de "Declaració de manteniment dels requisits per a la percepció del complement per dedicació exclusiva del personal sanitari facultatiu".

Enllaços relacionats: