dijous, 30 de juliol del 2015

MESA SECTORIAL ICS 28 JULIOL



RESUM REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA MESA SECTORIAL ICS 28 JULIOL
Sessió extraordinària de la Mesa Sectorial amb un únic punt de l'ordre del dia: Convocatòria d'oferta pública d'ocupació.

l'ICS  informa de l'Acord de Govern del dia 21 de juliol on s'aproven 1230 places per a tota l'Administració Pública. A l'ICS ens han correspost 340 places. El criteri que proposa l'empresa és que la repartició sigui proporcional al número d'interinitats que hi ha en cada categoria, quedant la distribució següent:


          

CATEGORIA
%INTERINITATS         
NÚM. PLACES
METGES DE FAMÍLIA
13%
44
INFERMERIA
40%
136
TECAI
19%
65
AUX. ADMINISTR.
16%
55
ZELADORS/ES
6%
21
PEDIATRIA
2%
8
LLEVADORES
3%
11

La part social  rebutja la convocatòria per clarament insuficient, tenint en compte tant el gran número d'interins com la gran disminució de plantilla que hem sofert en els últims anys.

Davant d'aquest pronunciament unitari l'ICS ha fet una proposta: convocar aproximadament 740 places de promoció interna, la qual cosa valorem positivament, sense deixar de reinvindicar amb fermesa una previsió de futures convocatòries per a totes les categories. Aquest concurs de promoció interna es faria a continuació del procès de convocatòria lliure.


L'estimació, segons l'ICS, de dates per aquests processos és que la d'accés lliure sigui el darrer trimestre d'enguany, i els exàmens al 2016, i la de promoció interna una vegada acabi aquest, segon semestre de 2016, a continuació del lliure