dimarts, 11 d’agost del 2015

Setanta places per treballadors socials, vuitanta per psicòlegs i 43 per titulats en dret.



El Departament de Justícia convoca 193 noves places i obre una borsa de treball amb 850 ofertes.

Per formar part de la borsa d'interins caldrà passar un curs de formació.
El Departament de Justícia ha obert el procés per cobrir 193 places públiques: 70 per treballadors socials, 80 per psicòlegs i 43 per titulats en dret, segons ha anunciat aquest dijous. És la primera oferta d'ocupació pública aprovada pel govern des del 2011. Segons el comunicat, el 5% de les places queden reservades a persones amb discapacitat per "contribuir a la inclusió i inserció laboral" (11 places).

A més, també s'ha obert el procés selectiu per crear la borsa d'interins dels cossos de metges forenses, de gestió i tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial. En total, 850 persones seguiran el curs de formació per formar part de la borsa, amb disposició d'incorporar-se als jutjats.

Pel que fa al curs de formació, es faran diferents edicions al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i els aspirants hi seran convocats segons l'ordre de puntuació que han obtingut. Un cop superat el curs, hauran de realitzar un període de pràctiques si no l'han realitzat prèviament. En aquest procés hi haurà 50 aspirants per metges forenses, 200 per gestió processal i administrativa, 300 per tramitació processal i administrativa i 300 més pel cos d'auxili judicial.