dimecres, 16 de desembre del 2015

Informació actualitzada sobre el calendari previst del concurs d’oferta pública de l’ICS

PICTO_C5La Direcció de Recursos Humans de l’Institut Català de la Salut (ICS) ha previst el calendari d’accions següent sobre el desenvolupament del concurs. Durant el mes de gener, es publicarà la llista provisional d’admesos i exclosos, i el tribunal fixarà els criteris de puntuació i desenvolupament de les proves. El mes següent, es penjarà al web la llista definitiva d’admesos i exclosos.

 InfoICS

Segons la previsió de la Unitat de Selecció de l’ICS, la realització de la primera prova serà durant el segon trimestre de 2016 i la finalització del concurs, durant el darrer trimestre de l’any.

 
En total de 21.372 persones s’han inscrit al concurs. L’ICS ha fet el recompte per categories específiques: 8.115 per a infermeria, 4.302 per a auxiliar administratiu, 4.179 per a auxiliar d’infermeria, 2.732 per a zelador, 1.473 per a facultatiu especialista en medicina familiar i comunitària, 418 per a llevadora i 153 per a facultatiu especialista en pediatria. La xifra resultant de les inscripcions és similar a la de processos de selecció anteriors.

Aquestes xifres poden variar, tenint en compte que els inscrits poden anul·lar la seva inscripció en qualsevol moment del procés.

En total s’han convocat 340 llocs de treball, distribuïts de forma proporcional al nombre de places ocupades interinament: 44 places per a facultatiu especialista en medicina familiar i comunitària, 8 per a facultatiu especialista en pediatria, 11 per a llevadora, 136 per a infermeria, 65 per a auxiliar d’infermeria, 55 per a auxiliar administratiu i 21 per a zelador.