dijous, 25 de febrer del 2016

La Intersindical-CSC guanya sobradament les eleccions sindicals a l'Hospital de Berga



Publica Nació digital 
Aquest sindicat passa de tenir un representant a cinc
La participació ha arribat al 82%, "molt notable", segons fonts del centre 
La Intersindical-CSC ha guanyat sobradament aquest dimecres les eleccions sindicals que se celebraven a l'hospital i la residència Sant Bernabé de Berga. D'un representant, n'ha passat a tenir cinc, una xifra que el situa com la força majoritària del Comitè d'Empresa, tot i no tenir majoria absoluta.

Fins el moment, el sindicat majoritari en aquest ens era la UGT, que disposava de la presidència i de la secretaria. Després d'aquestes eleccions, però, aquest sindicat s'ha quedat amb dos representants, igual que USAE i el Sindicat d'Infermeria SATSE, mentre que CCOO i Metges de Catalunya n'han obtingut un cadascun.
A banda, però, una de les principals sorpreses de la nit ha estat l'elevada participació, concretament, del 82%, segons han informat a NacióBerguedà fonts de Recursos Humans de l'hospital. Aquesta, han dit, ha estat "molt notable" i bastant superior a la que s'havia aconseguit en anteriors comicis sindicals.
Des de RH, també han volgut agrair el bon ambient que s'ha viscut aquest dimecres durant tota la jornada electoral, tant als sindicats, com als membres de la mesa, i també a tots els treballadors dels dos centres, prop de 300, que han estat cridats a les urnes.
L'única mesa electoral que hi havia ha obert a les 7.00 del matí i, per poder cobrir tots els torns, ha estat activa fins les 21.00 hores. Com que només n'hi havia una, però, s'ha hagut de desplaçar a la residència, i la cobertura de les dues instal·lacions s'ha fet de manera repartida durant tot el dia.