dijous, 22 de desembre del 2016

Convocatòria promoció interna ICS 2016



Resolució SLT/2887/2016 de convocatòria específica de promoció interna
Categories

a) Diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (subgrup A2) (codi d'identificació DSI-PI-2016).
b) Diplomat/ada sanitari/ària especialista en obstetrícia ginecològica (subgrup A2) (codi d'identificació LLEVADOR/A-PI-2016).
c) Diplomat/ada sanitari/ària en fisioteràpia (subgrup A2) (codi d'identificació FISIO-PI-2016).
d) Tècnic/a especialista de grau superior sanitari en laboratori de diagnòstic clínic (subgrup C1) (codi d'identificació LAB-PI-2016).
e) Tècnic/a superior de funció administrativa (subgrup A1) (codi d'identificació TSFADM-PI-2016).
f) Tècnic/a de gestió de funció administrativa (subgrup A2) (codi d'identificació TGFADM-PI-2016).
g) Administratiu/iva (subgrup C1) (codi d'identificació ADM-PI-2016).
h) Auxiliar administratiu/iva (subgrup C2) (codi d'identificació AUX.ADM-PI-2016).
i) Tècnic/a titulat/ada mitjà/ana en treball social (subgrup A2) (codi d'identificació TSOCIAL-PI-2016).
La convocatòria ve regulada per les bases generals previstes en la Resolució SLT/2411/2015 i el previst en aquestes bases específiques que complementen i adapten el contingut de les bases generals.  
 Temari 
Publicat a l'annex 2. 

Barem 
Publicat a l'annex 3. 

Places convocades 
Publicades a l'annex 4.
Es reserva el 5% de les places convocades, en les categories on sigui possible, per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de discapacitació igual o superior al 33. 

Inscripció 
La sol·licitud d'inscripció s'ha de fer de forma telemàtica al lloc web de l'Institut Català de la Salut (ics.gencat.cat): la persona ha de clicar en “Treballeu a l'ICS”, “Treball fix”, “Convocatòries de promoció interna”, “Inscripció convocatòries”, introduir el seu nom d'usuari i la seva clau personal i seguir el procés indicat pel mateix sistema per formalitzar la corresponent inscripció de participació, d'acord amb el que preveu la base 4 de les bases generals.

Prèviament a fer la sol·licitud, la persona aspirant ha d'introduir al “Gestor de currículum” del Sistema de gestió de recursos humans (SGRH) el títol acadèmic oficial que li dóna dret a participar en la convocatòria corresponent, en cas que el títol no hi estigui ja introduït. 
No oblideu comprovar al DOGC de la convocatòria el compliment dels requisits de participació. 

Termini d'inscripció 
El termini per fer la inscripció és de 30 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC. 

Realització de proves 
a) La primera prova consta de dos exercicis:
  • El primer exercici consisteix en respondre un qüestionari tipus test sobre la pràctica professional de la categoria.
  • El segon exercici consisteix en resoldre un supòsit pràctic amb preguntes tipus test per a totes les categories, llevat de les categories de tècnic/a superior i tècnic/a de gestió de funció administrativa on, a criteri del tribunal qualificador, les preguntes podran ser a desenvolupar i/o tipus test.
Aquests dos exercicis no són eliminatoris entre si. La puntuació de la totalitat de la prova tindrà en compte la mitjana de la nota dels dos exercicis. En tot cas, la puntuació mínima de superació de la prova és de 5 punts en base 10. 
b) La tercera prova consta de dos exercicis:
  • El primer exercici consisteix en resoldre uns supòsits específics situacionals per a la categoria a la qual s'opta, que han de permetre avaluar competències transversals.
  • El segon exercici consisteix en contestar un qüestionari estàndard, tipus test, adequat al perfil competencial de la categoria a la qual s'opta. En l'ús d'aquest qüestionari es respectaran els drets de propietat intel·lectual que pugui tenir.
Aquesta prova no té el caràcter d'eliminatòria. La puntuació màxima d'aquesta segona prova és de 15 punts. El tribunal fixarà prèviament el criteri de puntuació i el temps de realització dels exercicis.