dilluns, 27 de març del 2017

Mesa Sectorial ICS de 24 de març de 2017



Informació sobre convocatòries P-2010 i 2015: criteris per adjudicació lloc de treball P-2010:
Pel que fa a la convocatòria P-DUI-2010, en principi, els professionals que ho desitgin es podran quedar al mateix lloc que estan, però també tindran l’opció de canviar. S’habilitarà un espai dins del gestor de SGRH, i s’intentarà que  s’afecti al menor número d’interins possible.

Pel que fa a la convocatòria 2015 en curs, encara hi ha obert el període per resoldre les al·legacions fins a finals de mes i després s’obrirà un període de 15 dies hàbils per tal de presentar mèrits. I la previsió és que a finals de juliol surti la puntuació final i si cau al mes d’agost, s’ampliarà el termini fins a la segona quinzena de setembre.

Informació sobre convocatòria promoció interna 2016:
Pel que fa al calendari, encara no s’ha constituït el Tribunal, fins la setmana que ve, a finals de març, i per tant no es disposa de previsió de calendari. S’intentaran fer totes les proves abans de l’estiu però ho veuen molt just.

Oferta pública d’ocupació 2017:
Donat que ja s’han aprovat els pressupostos, en principi es podrien acumular les taxes de reposició dels 2 darrers anys i es podrien convocar com a mínim 2400 - 2500 places. Hem d’esperar a la Mesa General de Funció Pública. De no ser així, es farà la proposta al Consell d’Administració.
ICS té preferència, a banda d’altres categories, amb les dues que es van quedar aturades un cop publicada la convocatòria fa anys, que són la de Treball Social i la de Tècnic de Prevenció de Riscos Laborals.