dijous, 25 de gener del 2018

Obert fins al 31 de gener el termini per renovar o demanar el complement d’exclusivitat de l’ICS pel personal facultatiu



Campanya 2018
L’Institut Català de la Salut (ICS) ha obert el termini perquè el personal facultatiu, amb plaça estructural a la plantilla, que estigui percebent el complement per dedicació exclusiva pugui sol·licitar-ne la renovació fins al 31 de gener.

Per cursar la sol·licitud, la persona interessada ha d’emplenar la declaració de manteniment dels requisits per a la percepció d’aquest complement d’exclusivitat i presentar-la a la direcció de recursos humans de l’hospital o a la unitat de recursos humans de l’àmbit d’atenció primària que correspongui.

Si el facultatiu demana per primera vegada el complement d’exclusivitat, ha d’emplenar aquest model normalitzat de sol·licitud. En aquest cas, no hi ha data límit per presentar la documentació.

El personal sanitari facultatiu eventual, el personal sanitari facultatiu amb nomenament per substitució directa, el personal de contingent i zona i el personal de SEU i SOU queden exclosos de l’àmbit d’aplicació de l’exclusivitat, d’acord amb la instrucció 06/2006 de l’ICS.