divendres, 12 de juliol del 2019

L' ICS posa data al seu concurs de mobilitat permanent sanitari

 Segons publicació a "Redacción Médica":

El pròxim 12 de juliol es signarà el pacte de mobilitat obert i permanent per als professionals de l'Institut Català de Salut, una mesura que arriba després de diversos mesos de negociacions i que serà aprovat si tot segueix el que es preveu.


Es tracta d'una mesura que "afectarà a totes les categories professionals del ICS a excepció dels facultatius especialistes d'hospital perquè ells estan en un canal de mobilitat molt més restringit. La resta de professionals podrà demanar el trasllat quan es posi en marxa".

"El sistema funcionarà segons la puntuació de la carrera professional de cadascun dels candidats que optin al trasllat. El personal només haurà d'inscriure's en un programa informàtic habilitat per a això i que determinarà l'ordre de trasllat".


Trasllat d'hospitalària a Primària

Es preveu que el major nombre de trasllats es produeixi des d'atenció hospitalària fins a Primària. En aquest sentit, han assegurat que estimen que gran part de les demandes de trasllats les demanin les infermeres per un tema de conciliació familiar.

Finalment, les mateixes fonts han assegurat que quan es compleixi un any des de la introducció de la mesura exigiran una revisió del funcionament del pla per a veure com s'ha adaptat a les necessitats dels professionals.