dilluns, 5 d’octubre del 2020

Nota de premsa 5/10/2020

La Intersindical-CSC Sanitat no ens sentim interpel·lats per la recent vaga convocada només per a personal facultatiu de l’Atenció Primària de l’ICS.
Compartim les ganes de reivindicar-nos per una Atenció Primària que s’està morint, però la Primària som totes i tots els seus professionals. Creiem que a l’Atenció Primària tenim arguments de sobra per a reclamar, no només d’un estament en concret
Els problemes de falta de finançament i desinversió que aquesta pandèmia està posant al descobert, afecten a totes les categories laborals de l’Atenció Primària de l’ICS. Tant medicina, com infermeria, TCAI, Gestió i serveis, treballadores socials... estan patint amb cruesa la manca d’inversió que durant anys ens afecta, així com les retallades encara vigents des del 2010. L’Atenció Primària esta al límit del col·lapse i els seus professionals extenuats.
Segons la nostra opinió, és imprescindible veure l’Atenció Primària com un equip i  per això  reivindiquem el dret i el deure de buscar una solució global per a tothom
Per tant, emplacem a la resta de sindicats de l’ICS, entitats primaristes i col·legis oficials  a treballar de forma conjunta una proposta consensuada per #enfortirAP i un calendari de mobilitzacions per aconseguir revertir les retallades, millorar les condicions de treball del personal d’Atenció Primària,garantir una Primària al servei de la ciutadania i per una sanitat pública de qualitat.
 
Per qualsevol cosa, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu sanitat@intersindical-csc.cat 
Seccions Sindicals de Sanitat.
Intersindical-CSC
http://sanitat-icsc.blogspot.com
https://twitter.com/sanitat_csc
https://www.facebook.com/SanitatIntersindicalCSC/
t.me/sanitat_icsc
https://instagram.com/sanitat_csc