diumenge, 22 de novembre del 2020

Resum Mesa Sectorial ICS 20/11/2020

Estat actual processos selectius 
Presentació de mèrits
Entra en funcionament un nou sistema per a la presentació de mèrits basat en l’escaneig dels documents originals mitjançant el programa INGESTA. Els mèrits introduïts serviran a per a futurs processos selectius. Així mateix, progressivament esdevindrà l’eina del Gestor del Currículum (GC) tant per a Borsa, com per a Carrera Professional i Mobilitat Voluntària Oberta Permanent.
Per als processos selectius en curs caldrà sol·licitar cita prèvia (dia i hora) a hospitals i DAP a través d’un aplicatiu que confirmarà la sol·licitud mitjançant un correu electrònic.
Per a la presentació dels documents originals caldrà portar impresos els separadors corresponents, que són uns fulls amb codi de barres associats a cada mèrit dins del GC que els identifiquen de manera unívoca.
Mobilitat voluntària oberta i permanent:
Ja s’ha dut a terme el barem, a manca d’afegir la puntuació addicional per a la cobertura de llocs d'infermeria d'Equip d'Atenció Primària.
La previsió és fer la publicació el proper desembre i cap al gener fer la mobilitat. Les persones que prestin serveis a llocs relacionats amb la COVID 19 es podria demorar la incorporació fins als mesos de febrer o març.
Borsa de treball
L’ICS ja disposa de l’aplicatiu que ha permès dur a terme la parametrització dels mèrits segons el nou pacte de borsa. La propera setmana es durà a terme una primera baremació interna per tal de comprovar-ne les possibles incidències i solucionar-les. La previsió és publicar la baremació a principis de 2021.
Carrera professional 2020
La previsió és publicar les resolucions provisionals durant la 2a o 3a setmana del mes de desembre.
DPO 2020
L’ICS estudiarà la possibilitat de pagar-les a les persones treballadores que, sumant els diferents contractes, superin els 6 mesos durant l’any en curs. 
Oferta pública parcial 2020
L’ICS informa de la taxa de reposició del 2020. un total de 1.009 places, a les quals caldrà sumar la taxa de reposició del 2019 i les places pendents de la PESCO. En finalitzar els processos selectius en curs sortiran en una convocatòria única.
La proposta de l’ICS, per a les 1.009 places, és 225 facultatius/ves especialistes, 400 Infermers/es, 200 TCAI, 134 auxiliars administratius/ves i 50 zeladors/es. 
Pròrroga Pla d’Ordenació de Recursos Humans (PORH) 2016-2020
S’acorda la pròrroga del PORH sol·licitada per l’ICS per la impossibilitat de dur a terme reunions presencials.