FORMACIÓ


Cursos Preparació ACTIC


Posem a disposició de la nostra afiliació Cursos de formació per l’obtenció del certificat Actic (nivells bàsic i mitjà). Els certificats Actic són certificats que puntuen tant per la Borsa de treball de l’ICS, com a Carrera Professional com per a les diferents oposicions tant a l’ICS com a la majoria de les Administracions Públiques de Catalunya.

-Curs Actic nivell bàsic: 30€ (no afiliats 67€)
-Curs Actic nivell mitjà: 40€ (no afiliats 85€)
Els cursos són íntegrament online, cosa que permet fer-los on sigui i al teu ritme.  El temps màxim per a completar el curs és de 6 mesos, però això no vol dir que duri 6 mesos! Dependrà de les hores de dedicació que hi posis. La durada del curs aproximadament és de 60 hores.
Al finalitzar el curs, ja podràs inscriure’t per a fer l’examen a la web actic.gencat.cat. Recorda que l’examen també s’ha de pagar i el podràs fer en qualsevol dels centres col.laboradors d’Actic.
Per inscriure’t als nostres cursos de formació per l’obtenció del certificat Actic cal que enviïs un correu electrònic a l’adreça actic@intersindical-csc.cat indicant-nos el teu nom i el nivell que desitges realitzar. Comprovarem si ets afiliat o no i t'indicarem com fer l'inscripció amb el preu reduït.

És important que sàpigues que el curs en sí no és una certificació oficial, només és una eina per  a preparar-te per a l’examen oficial i aprovar-lo!


COMPETIC 3 

Per aquells que ja disposeu del certificat Actic mitjà,  us podeu inscriure al COMPETIC 3, que en comptes de ser un examen com els Actic és un curs. Una opció per fer-ho online és a l'IOC (Institut Obert de Catalunya). 
El proper període de matriculació és el 24-31 de març. 

https://ioc.xtec.cat/educacio/competic


 CURSOS DE CATALÀ 

Si el que necessites per completar els teus punts a la Borsa o per qualsevol oposició als serveis públics de Catalunya són Certificats de Nivell de Català et recomanem els cursos del Consorci per la Normalització Lingüistica.
https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/

PDF per penjar!Cap comentari:

Publica un comentari