FORMACIÓCom obtenir la màxima puntuació en l'apartat cursos, tallers i seminaris de la baremació de processos de selecció temporal i fixa de l'ICS. Recomanacions i guia pràticaConsulta la nostra formació (ACTIC i Català) a https://sanitat-icsc.blogspot.com/p/formacio.htmlPodràs obtenir fins a 10 punts addicionals en la borsa de treball.

Consulta també la nostra oferta d'Anglès, Alemany i Francès amb la Universitat de Girona a preu especial a https://sanitat-icsc.blogspot.com/2021/07/cursos-de-catala-angles-alemany-i.html


CURSOS PREPARACIÓ ACTIC


Posem a disposició de la nostra afiliació Cursos de formació per l’obtenció del certificat Actic (nivells bàsic i mitjà). Els certificats Actic són certificats que puntuen tant per la Borsa de treball de l’ICS, com a Carrera Professional com per a les diferents oposicions tant a l’ICS com a la majoria de les Administracions Públiques de Catalunya.

-Curs Actic nivell bàsic: 30€ (no afiliats 67€)
-Curs Actic nivell mitjà: 40€ (no afiliats 85€)
Els cursos són íntegrament online, cosa que permet fer-los on sigui i al teu ritme.  El temps màxim per a completar el curs amb el nostre conveni és de 6 mesos, però això no vol dir que duri 6 mesos! Dependrà de les hores de dedicació que hi posis. La durada del curs és aproximadament de 26 hores per al nivell bàsic i de 70 hores per al nivell mitjà.
Al finalitzar el curs, ja podràs inscriure’t per a fer l’examen a la web actic.gencat.cat. Recorda que l’examen també s’ha de pagar i el podràs fer en qualsevol dels centres col.laboradors d’Actic.
Per inscriure’t als nostres cursos de formació per l’obtenció del certificat Actic cal que enviïs un correu electrònic a l’adreça actic@intersindical-csc.cat indicant-nos el teu nom i el nivell que desitges realitzar. Comprovarem si ets afiliat o no i t'indicarem com fer l'inscripció amb el preu reduït.

És important que sàpigues que el curs en sí no és una certificació oficial, només és una eina per  a preparar-te per a l’examen oficial i aprovar-lo!


- COMPETIC 3 

Per aquells que ja disposeu del certificat Actic mitjà,  us podeu inscriure al COMPETIC 3, que en comptes de ser un examen com els Actic és un curs. Una opció per fer-ho online és a l'IOC (Institut Obert de Catalunya). 
Informa't del periode de matriculació a la Web de l'IOC. 

https://ioc.xtec.cat/educacio/competic


 CURSOS DE CATALÀ 

La Sectorial de Sanitat de la Intersindical-CSC, en col·laboració amb el Servei de Llengües Modernes de la Universitat de Girona, posa a disposició de la seva afiliació un Curs de Català C2 virtual a un preu especial de 190 €.
Cal recordar que com a requisit cal acreditar el nivell C1 amb un certificat oficial.

Calendari
Horari de les videoconferències: dijous de 13 a 14.30 h
Inici del curs: 18 de febrer
Finalització del curs: 27 de maig

Matrícula
Del 13/1/2021 0:00:00 fins al 3/2/2021 23:55:55

Informació
Curs virtual + 20 h de docència per videoconferència. L'alumnat ha de dedicar 70 h de treball autònom, redactant textos o treballant les activitats i tasques penjades en la plataforma d'ensenyament-aprenentatge Moodle. En total, l'alumnat ha de dedicar 90 h al seguiment del curs.
En la modalitat virtual, els continguts de la matèria (marc teòric, activitats gramaticals, tasques) estan penjats en la plataforma Moodle. L'alumnat ha de llegir els continguts, elaborar les activitats i entregar les tasques. El professorat pauta les activitats i tasques setmanalment, les corregeix i resol els dubtes a través del fòrum de dubtes, etc. En les sessions per videoconferència es resolen dubtes I es treballa l'expressió oral (presentació i avaluació). És a dir, tot el curs es treballa a través de la plataforma Moodle, en la qual està penjat tant el marc teòric com les activitats i les tasques que cal entregar.
És un curs obert a tothom i no proporciona una qualificació final.
Per obtenir el certificat de nivell cal matricular-se a l'examen oficial de qualsevol universitat catalana (per a és informació: www.cifalc.cat). El preu dels exàmens és de 75€:
• Prova oficial 1r semestre: primer dissabte de febrer
• Prova oficial 2n semestre: segon dissabte de juny
Classes per videoconferència
És important que sàpigues que el curs en sí no és una certificació oficial, només és una eina per preparar-te per a l’examen oficial i aprovar-lo! Per matricular-te ens has de passar per mail a catala@intersindical-csc.cat el teu nom i cognoms, DNI, núm de telèfon mòbil, i el núm de compte corrent. +Informació del curs: https://apps.udg.edu/MAU/slm/Client/Oferta/Detall2/21511


PDF per penjar del curs de català!
PDF per penjar del curs Actic!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada