Pàgines

divendres, 29 de març del 2024

Tràmit d'audiència recursos alçada TSFA, TGFA, ADM, i TTSIGS serveis prestats i superació proves PI2016

Ahir 28 de març de 2024 la Direcció Gerència de l'ICS va publicar 3 anuncis en relació amb el concurs excepcional de mèrits de diverses categories als quals s'informa de la presentació de diversos recursos d'alçada per part de persones aspirants que reclamen.

T'ho expliquem a continuació:

L'Institut Català de la Salut va publicar ahir 3 anuncis del Director Gerent en relació amb el concurs excepcional de mèrits de diverses categories en els quals s'informa de la presentació de diversos recursos d'alçada per part d'algunes persones aspirants que reclamen:

- Tècnic/a superior de la funció administrativa A1(procés amb codi 104) i Tècnic/a de gestió de la funció administrativa A2 (procés amb codi 136): Algunes aspirants manifesten la seva disconformitat amb la valoració com a mèrit de serveis prestats en llocs de cap d'unitat amb vinculació laboral i, d'altra banda, algunes aspirants manifesten la seva disconformitat amb la no valoració per haver superat un procés selectiu en els darrers 10 anys a la convocatoria de promoció interna 2016. Referència “Exp. 08129”.

- Administratiu/iva C1 (procés selectiu codi 151):  Algunes aspirants reclamen la valoració per haver superat un procés selectiu en els darrers 10 anys a la convocatoria de promoció interna 2016. Referència expedient “Exp. 08145”.

En relació amb haver superat un procés selectiu en els darrers 10 anys a la convocatoria de promoció interna 2016 La Intersindical a l'ICS ho vam reclamar des de l'inici del procés d'estabilització de l'ICS i considerem que el tribunal ha d'aplicar aquesta puntuació a les aspirants: La Intersindical reclama que es puntuï amb 10 punts la superació de procés selectiu d'accés PI-2016

- Tècnic/a titulat/da superior en informàtica gestió de sistemes A1 (procés amb codi 113): Algunes aspirants reclamen que es computin els serveis prestats com a personal no estatutari o bé en la categoria de tècnic superior de la funció administrativa o tècnic especialista de grau superior, sense especificar “informàtica”. Referència expedient “Exp. 08146”.

Davant d'aquests anuncis qualsevol de les persones aspirants en els processos d'aquestes categories podeu:
  • accedir a cadascun dels recursos d'alçada :
    • formular al·legacions sobre aquests recursos 
    • i aportar documentació 
en el termini de 10 dies hàbils des de la publicació dels actes, es a dir, des del dia 28 de març de 2024, fins el proper 15 d'abril de 2024, mitjançant una petició genèrica exclusivament a través del formulari electrònic “Petició Genèrica” que podeu trobar a la pàgina web “Tràmits Gencat” o clicant l’enllaç https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica i indicant la referència de l'expedient al que voleu participar. 

Al blog de La Intersindical a l'ICS també podeu consultar els criterisels barems, la webgrafia/bibliografia orientativa publicada per categories per a la fase 2 i 3, els enunciats dels exercicis d'anteriors convocatòries o calcular els vostres mèrits per a totes les fases 1,2 i 3.

🚩Lluitem per millorar les condicions laborals! #LluitemAmbTu

👍 Segueix-nos a:
✖️Twitter 📻Telegram 🔵 Facebook 📸 Instagram

📝 Afilia't i lluita amb La Intersindical!

📧 ics@intersindical-csc.cat