divendres, 26 d’octubre del 2012

Col•legis Oficials i Associacions fan públic un manifest a favor del dret a decidir

Col·legis Oficials i Associacions volem manifestar el nostre suport a:

1. La Resolució del Parlament de Catalunya del passat dia 27 en el sentit de constatar “la necessitat que el poble català pugui decidir lliurement i democràticament el seu futur col•lectiu, com a única via per tal de garantir el progrés social, el desenvolupament econòmic, l’enfortiment democràtic i el foment de la cultura i la llengua pròpies” .

2. Com a representants de professionals del nostre país, volem oferir la nostra voluntat i disponibilitat per contribuir des de les nostres institucions, a  consolidar i a impulsar el posicionament del Parlament amb totes aquelles aportacions per permetin a Catalunya bastir-se d'instruments propis per fer possible un autèntic progrés social, econòmic i cultural.

Signat  de moment per 38 col·legis professionals i associacions, d’entre ells: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Col·legi Oficial d’Infermeria de Lleida, Col·legi Oficial d’Infermeria de Girona, Consell Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, …