dilluns, 17 de desembre del 2012

Treballadors públics fem arribar el nostre malestar al Parlament

La constitució del Parlament de Catalunya avui 17 de desembre, ha coincidit amb la protesta de la Plataforma Sindical dels Treballadors Públics de Catalunya a l'entrada al Parlament. Els manifestants han dialogat amb Mas, però sempre des del respecte i lluny de les escridassades d'anteriors ocasions.

Els treballadors públics, en un
manifest
, reivindiquen que "esperem d'aquesta legislatura que avui comença un impuls decidit a favor dels drets dels ciutadans, de defensa dels treballadors com a motor del necessari creixement econòmic".

També alerten que "no es pot donar un servei públic digne sense el respecte a la dignitat de qui ho presta i refermem la nostra absoluta oposició al desmantellament del Servei Públic, als acomiadaments i a les retallades indiscriminades de drets".


"Reclamem un compromís ferm i decidit per la negociació i el diàleg, en defensa d'un servei públic de tots i per a tothom, i a mostrar la nostra preocupació per les recents afirmacions del Govern en funcions que semblen presagiar la continuïtat en les nefastes polítiques que ens han portat on estem ara", sentencien.