dimecres, 4 de juliol de 2018

Modificacions bases generals que regulen els processos selectius per a l’accés a la condició de personal estatutari de l’ICSEscurçar el temari de la part transversal per a totes les categories, la previsió seria passar de 11 a 7 temes.

  • Totes les proves el mateix dia amb possibilitats de què siguin proves curtes de 50 preguntes. Agrupar en un únic exercici tant la prova tipus test com la del supòsit pràctic, on caldrà una nota mínima de 5 a cada prova. Posteriorment també, a la mateixa jornada es farà la prova competencial. Tant la part teòrica com la part pràctica serien amb respostes tancades tipus test.
  • La puntuació de la prova serà la suma de la puntuació obtinguda en cada un dels dos exercicis (sempre que se superi el 5 a cada part).
  • Amb caràcter general, la primera prova l’ha de superar un nombre de persones igual al 300%, però que en funció de l’oferta i la demanda es podrà treure mitjançant la convocatòria específica. És a dir, el 300% s’aplicarà en aquells casos en que la demanda sigui mot superior a l’oferta.
3 comentaris:

  1. Bon dia

    Voldria informació sobre si es tracta d'una proposta des de la Intersindical CSC o estàn ja aprobades aquestes bases.

    Gràcies

    ResponElimina