dimecres, 26 de gener del 2011

CRITERIS PER A L'ELECCIÓ DE PLAÇA

QUEIXA'T! HI TENS TOT EL DRET

Com ja hem manifestat reiteradament, per la Intersindical-CSC la Direcció de l'ICS està fent una lectura restrictiva que vulnera la seva mateixa normativa i que facilita l'arbitrarietat en l'elecció de plaça.
  1. Les mesures que està aplicant Recursos Humans de l'ICS afecten a tots els estaments professionals. Tant en concurs oposició com en la mobilitat voluntària.
  2. Auxiliars-2008,: En el cas d'aquesta convocatòria la publicació al DOGC és del 31/12/2008 i els Estatuts de l'ICS (Decret 13/2009, de 3 de febrer) entren en vigor a partir del 10/2/2009, per la qual cosa s'està produint una retroactivitat de la norma, cosa que suposa una vulneració dels drets individuals.
  3. L'article 39 dels mateixos Estatuts de l'ICS determina que el centre, el servei o establiment al qual s'incorpora el professional serà escollit en funció de l'ordre de prelació (ordre de classificació) resultant del procés selectiu.
El passat 24 de gener la Intersindical-CSC va interposar una queixa al Síndic de Greuges sobre els criteris per a l'elecció de plaça.
Podeu presentar personalment les vostres queixes:
  • Personalment al passeig de Lluí Companys 7, 08003, de Barcelona.
  • Per Internet: www.sindic.cat
  • Per correu electrònic: sindic@sindic.cat
  • Per fax: 933 013 187.
Les queixes han d'incloure les dades personals de qui fa la queixa i la seva signatura.

El servei del Síndic és obert a tothom i gratuït.