dimecres, 6 de juliol del 2011

JOAQUIM CASANOVAS, NOU DIRECTOR GERENT DE L’ICS

El Govern de la Generalitat ha aprovat, a proposta del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS), el nomenament de Joaquim Casanovas com a nou director gerent de l’ICS, en substitució d’Enric Argelagués.
Aquest canvi es farà efectiu el proper dia 11 de juliol de 2011.
Joaquim Casanovas i Lax (Girona, 1957) és llicenciat en medicina i cirurgia, diplomat en ciències empresarials, i en direcció d'empreses per l'IESE. De 1986 a 1989 va ocupar la Direcció de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, i de l'any 1989 a 1995 va ser el cap de Serveis Sanitaris de l'Àrea de Gestió 4 de Girona de l’ICS. Posteriorment, va ser director d’atenció primària de l’ICS de Girona.
De 2000 a 2004 va ocupar la Direcció Territorial del Departament de Salut a Girona i la Gerència de la Regió Sanitària Girona. Tot seguit, va passar a formar part, com a responsable econòmic, del Programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció de les persones amb dependència (Prodep) i des de juny de 2006 fins a febrer de 2011 va ocupar el càrrec de director assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Des de l’1 de febrer de 2011 ha estat director territorial del Departament de Salut a Girona.
Així mateix, aquesta setmana també es preveuen més nomenaments a les gerències de diversos hospitals de l'ICS.