dimecres, 7 de març del 2012

La Intersindical-CSC anuncia la convocatòria de vaga general nacional pel proper 29 de març


El Secretariat nacional de la Intersindical-CSC, en la reunió del 01/03/2012, va prendre la decisió de convocar Vaga General contra la reforma laboral el proper dijous 29 de març.

Així mateix pren la decisió d’entrar en contacte amb la majoria sindical basca (LAB i ELA) i la CIG de Galícia per unir-se a la protesta contra la Reforma Laboral en la convocatòria de Vaga General, ja presentada per aquestes organitzacions sindicals als seus respectius països.

La protesta va en contra de la reforma laboral i de la negociació col·lectiva aprovada la pel Govern espanyol i en defensa dels drets socials i laborals dels catalans i de les catalanes.


Per nosaltres la mobilització social és la única manera de mostrar el rebuig a les polítiques que s’apliquen a la Unió Europea i a l’Estat espanyol, injustes i equivocades, com és el cas de la Reforma Laboral impulsada pel Govern espanyol.

La vaga també té com a objectiu donar una resposta contundent a les properes reformes laborals anunciades pel govern espanyol del PP. Tampoc s'ha d'oblidar que el pla per aprovar el pressupost de març de 2012 abasta importants retallades en la despesa del govern en la perspectiva de reduir en 40.000 milions d'euros el dèficit.

És per aquest motiu que fem arribar aquesta proposta de dia de Vaga General a la resta d’organitzacions sindicals presents a Catalunya, per a què des de la necessària unitat d’acció, donem una resposta conjunta a aquestes mesures. Unes mesures que, de manera fàcil i barata, faciliten l’acomiadament, donen més poder als empresaris, precaritzen el treball, retallen drets, ataquen la negociació col·lectiva i són tan agressives com inútils.

Cal que apleguem la major resposta social possible; com més organitzacions sindicals i sectors socials se sumin a aquesta convocatòria i com més gran sigui la resposta, molta més força tindrem per obligar al Govern espanyol a retirar aquesta Reforma Laboral.


NO A LA REFORMA LABORAL 
Organitzats podem aturar-la