diumenge, 18 de març del 2012

La Intersindical-CSC lliura la convocatòria de Vaga General a la Conselleria d'Empresa i Ocupació


La Intersindical-CSC ha presentat avui, 16 de març, la convocatòria de Vaga General pel proper dijous 29 de març a la Conselleria d’Empresa i Ocupació.

La Intersindical-CSC fa una crida a la nostra representació sindical, afiliació i simpatitzants per arribar a acords amb altres sindicats amb l'objectiu de dur a terme les tasques de preparació de la Vaga General del 29m i treballar per assegurar que aquesta convocatòria obtingui el màxim seguiment i repercussió possibles.

Així mateix, volem manifestar que la nostra posició respecte aquesta reforma laboral no és pas fer-la “digerible” o menys traumàtica; la nostra oposició és frontal ja que aquesta reforma laboral  no generarà ocupació i només servirà per facilitar encara més l’acomiadament, desregular absolutament el mercat de treball i incrementar els beneficis empresarials a costa de salaris més baixos i condicions de treball precàries que, de segur, situaran als treballadors i treballadores en una situació insostenible.


Per a la Intersindical-CSC la única alternativa acceptable és la retirada d’aquesta reforma laboral i la posada en marxa de polítiques econòmiques i socials que garanteixin la creació d’ocupació de qualitat i la millora dels serveis públics.

La Vaga General no és per a nosaltres un objectiu final sinó una eina legítima i necessària que ens ha de servir per avançar en la construcció de la societat justa, igualitària i lliure que anhelem.

“ Quan els treballadors fan vaga no és perquè no vulguin treballar, és perquè ho volen fer en millors condicions” Francesc Layret.