dimarts, 6 de març del 2012

NO A LA REFORMA LABORAL


LA REFORMA LABORAL PLANTEJA...
Abaratir l'acomiadament; no aturarà la destrucció de llocs de treball. La generalització dels acomiadaments objectius, amb indemnitzacions de 20 dies per any treballat o la reducció de la indemnització en cas d'acomiadament improcedent incrementarà encara més les llistes de l'atur.

Eliminar la resolució administrativa en cas d'expedient de regulació, facilitar encara més les coses per les empreses que vulguin deslocalitzar i elimina la possibilitat d'intervenció de la Generalitat en temes de política industrial i productiva.


Facilitar les clàusules de despenjament dels convenis, o la modificació substancial de condicions de treball generarà inseguretat jurídica i qüestiona el model de negociació col·lectiva.

Els nous models de contractació, la possibilitat d'encadenar contractes temporals o d'aprenentatge, o la possibilitat de fer hores extres en contractes a temps parcial, incrementarà la precarietat laboral sobretot entre el jovent.

LES NOSTRES PROPOSTES SÓN, ENTRE D'ALTRES...

Redefinir el model productiu apostant per la producció industrial de valor afegit, la formació i ocupació de qualitat i salaris que permetin viure dignament.

Reformes financera i fiscal urgent i en profunditat.
Imposar un sistema fiscal just, progressiu i redistributiu, Atacar i perseguir el frau fiscal. Gravar la tributació de les rendes del capital i especulatives. Control públic de l'àmbit financer i retorn del capital públic destinat a finançar les operacions especulatives fallides dels especuladors.

Atorgar centralitat a l'àmbit públic en els camps de l'economia i serveis bàsics (infraestructures, energia, comunicacions, sanitat, ensenyament...). 

Posar fi a l'espoli fiscal que pateix el nostre país.
Els i les treballadores de casa nostra són les principals víctimes de l'espoli fiscal a que ens sotmet l'estat espanyol. L'exercici del dret a decidir és una oportunitat per a establir un sistema social just i igualitari.
  • Amplia la precarietat
  • Facilita i abarateix l'acomiadament.
  • Ataca la negociació col·lectiva.
  • És tan agressiva com inútil.