- 150 g de xocolata
- 100 g de mantega
- 100 g de sucre
- 100 g d’ametlla molta
- 4 ous
- 1 sobre de llevat en pols
Cobertura:
- 100 g de xocolata
- 100 ml de nata per muntar
- 50 g de mantega
- Melmelada
ELABORACIÓ
Fondre la xocolata trossejada amb la mantega
a foc lent. En un recipient a part batre els rovells d’ou amb el sucre fins que
estiguin cremosos, afegir-hi la xocolata un cop fossa, les ametlles, el llevat i
les clares d’ou batudes a punt de neu i barrejar-ho tot fins a obtenir una
massa homogènia.
Posar-ho en un recipient untat de mantega i
deixar-ho al forn a temperatura de 180ºC durant uns 30 minuts, aproximadament. Un
cop passat aquest temps deixar-ho refredar.
Un cop fred fer la cobertura. Per fer-la escalfar
la nata fins que comenci a bullir, i després, fora del foc, afegir-hi la
xocolata trossejada i la mantega i batre-ho fins a obtenir una crema homogènia.
Un cop feta la cobertura, posar a sobre de
la massa cuita una capa de melmelada i, tot seguit, la cobertura de xocolata. Deixar
a la nevera fins que la cobertura de xocolata s'endureixi.
Si vols que el sacher quedi ben esponjós has de batre molt bé les clares d'ou. Si ho fas amb una batedora elèctrica, millor encara.
Si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.
Si vols que el sacher quedi ben esponjós has de batre molt bé les clares d'ou. Si ho fas amb una batedora elèctrica, millor encara.
Si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.