dissabte, 2 de juny del 2012

Amanida de llenties


Ingredients (4 persones)
1 enciam llarg
4 tomàquets
2 pastanagues
1 all petit
300g de llenties cuites
15 olives negres d’Aragó
12 seitons
1 gotet d’oli d’oliva

Elaboració
Primer de tot elaborarem la salsa per a l’amanida, salsa Garum. Traiem els pinyols de les olives i les posen al got de la batedora junt amb els seitons, l’all pelat i l’oli d’oliva. Ho triturem tot fins a obtenir una massa fina.
Rentem totes l’enciam, les pastanagues i els tomàquets i els tallem a trossets petits. Un cop tallats hi barregem les llenties i afegim la salsa per damunt de la barreja.



Visiteu la resta de Receptes contra la crisi

I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu  intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.