dissabte, 23 de juny del 2012

Carxofes amb pèsols


Avui tenim la primera col·laboració de la secció de "Receptes contra la crisi". 


Ingredients (1 persona)
2 carxofes
Pèsols (poden ser congelats). La quantitat segons gust.
2 grans d'all (picadets, si no agrada llavors sencers, així es poden treure en servir)
Julivert picat, oli i sal.
1 ou dur (que ben net es pot bullir dins, al mateix temps que la resta, així es guanya temps)


Elaboració
En una cassola es posa tot (les carxofes netes de les fulles dures i tallades les puntes), aigua per cobrir-ho tot, 1/2 gotet d'oli, els alls i el julivert. Deixar-ho bullir fins que el brou que té redueixi i notem, punxant, que les carxofes estan tendres. Ho salem i ja estarà per menjar. L'ou es parteix a rodanxes i es posa per sobre al plat.



Visiteu la resta de Receptes contra la crisi

I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu  intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.