Ingredients (4 persones)
150 gr. d’arròs
4 filets de pollaste
150 gr. de blat de moro dolç
1 poma
2 cullerades de suc de taronja
50 gr. d’ametlles picades
herbes aromàtiques
oli d’oliva
pebre i sal
Elaboració
Es bull l’arròs a foc mig amb oli i sal. Un cop
estigui cuit s’escorre i es reserva per després.
Els filets de pollastre es fan a trossets, se’ls hi afegeixen
les herbes aromàtiques, al gust del consumidor, i es couen en una paella.
Mentrestant, es talla la poma a trossets petits,
s’escorre el suc del blat de moro i es barreja tot junt amb el pollastre,
l’arròs i les ametlles.
Per fer la salsa, es posen 6 cullerades d’oli, el suc
de llimona, una mica de sal i pebre. Es mou bé i s’afegeix sobre el combinat
elaborat prèviament.
Visiteu la resta de Receptes contra la crisi
I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.