dimarts, 3 de juliol del 2012

PER LA DIGNITAT DE LES PERSONES EMPLEADES PUBLIQUES:

NO SOM EL PROBLEMA, SOM PART DE LA SOLUCIÓ
·         Existeix una campanya continua de desprestigi, impulsada pels responsables politics de les administracions, dirigides contra la figura de l’empleat/ada Públic/a. Les mesures d’ajustament en les condicions laborals son sempre mesures destinades a deteriorar la nostra economia, la nostra imatge, la nostra dignitat i la qualitat dels serveis.

·         Serà que allò públic és dolent i insostenible? O serà que volen preparar el camí a cap a la privatització i al gran negoci dels serveis públics d’una manera mai vista fins ara? Potser la clau dels problemes per a la CEOE i els seus amics sigui fer-se amb aquest negoci  però a la ciutadania en general perdrà molts dels avenços i drets socials aconseguits desprès de molts anys només per a lucrar a uns pocs i empobrir a la majoria.
Ja va sent hora de mostrar el nostre desacord:
·         Tan sols posant el cartell/enganxina en el teu lloc de treball cada dia ja estàs mostrant la defensa de la teva dignitat i dels serveis públics.
·         Participa en les concentracions i assemblees que es convoquin i expressa la teva opinió.
SOM NECESSARIS/ES
SOM IMPORTANTS
SOM PART DE LA SOLUCIÓ
SOM LA BASE DELS SERVEIS PÚBLICS I
SOM EL PRESENT I EL FUTUR DE L’ESTAT DEL BENESTAR

Recordes quan els empleats públics van espoliar els bancs, es van endur mils de milions en primes i no van pagar cap impost?
No ho recordes?
PER LA DIGNITAT DE L’EMPLEAT PÚBLIC:
NO SOM EL PROBLEMA, SOM PART DE LA SOLUCIÓ.