dissabte, 7 de juliol del 2012

Tiramisú


Ingredients
1 paquet de melindros de 300gr
2 tasses de cafè amb un rajolí de licor
3 ous
3 cullerades soperes de sucre
1 terrina de formatge Mascarpone
ratlladura de xocolata per fondre / cacau amarg en pols




Elaboració

Es barregen els rovells dels ous amb el sucre fins a aconseguir una massa conjunta, s’hi afegeix el formatge i es continua treballant fins que quedi tot ben barrejat. Es baten les clares a punt de neu (millor amb batedora elèctrica) i s’hi afegeixen, remenant suament.
Un cop feta la salsa es reserva i es passa a anar sucant els melindros en el cafè i col·locar-los en un recipient. Un cop tinguem feta una capa de melindros sucats hi afegim una capa la barreja anterior per sobre, seguidament posem una altra capa de melindros sucats i novament una altra capa de barreja fins a acabar els melindros. Hi tirem la resta de salsa per damunt i també la xocolata ratllada/cacau en pols. Ho deixem reposar a la nevera fins a l’hora de servir (com més temps reposi millor). El millor és fer el tiramisú d’un dia per l’altre.



Visiteu la resta de Receptes contra la crisi

I ja sabeu, si voleu participar amb les vostres receptes de feu-nos-les arribar al correu  intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.