Ingredients
1 tauleta de xocolata sense llet per fondre
100g de mantega
100g de nata muntada
12
galetes “Maria”
1 ou
1
copa de conyac
Fideus
de xocolata
Elaboració
Desfem la mantega i hi afegim la xocolata fins que tot estigui ben desfet. Ho traiem del foc i hi posem les galetes, desfetes prèviament, la nata, el rovell de l’ou i la copa de
conyac.
Muntem la clara a punt de neu, l'afegim a la resta i ho barregem tot. Passem la barreja per la batedora fins a aconseguir una pasta fina.
Ho posem al congelador durant dues hores. Passat aquest temps ja podem fer les trufes
i arrebossar-les amb fideus de xocolata. Un copes fetes les posem al congelador fins a l'hora de consumir-les.
Visiteu la resta de Receptes
contra la crisi
I ja sabeu, si voleu
participar amb les vostres receptes feu-nos-les arribar al correu intersindical_csc.bcn.ics@gencat.cat. Si hi podeu adjuntar una foto, millor que millor.
Aquesta secció marxa de vacances fins
al setembre.