dimarts, 4 de desembre del 2012

Carrera professional. Campanya 2013


El dia 30 de novembre de 2012, es va publicar al DOGC número 6265, la convocatòria de les campanyes ordinàries de carrera professional 2013 (RESOLUCIÓ SLT/2607/2012, de 13 de novembre):
·         N1234O13FD - carrera professional per al personal facultatiu i diplomat sanitari de l’Insitut Català de la Salut.
·         N1234O13GS - carrera professional del personal de l’àrea sanitària de formació professional de grau superior i grau mitjà i del personal de gestió i serveis de l’Institut Català de la Salut.
El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 31 de desembre de 2012.

Els professionals poden accedir a fer la sol·licitud de carrera professional per INTRANET i INTERNET. Les adreces de l'aplicatiu SGRH (Sistema de Gestió de Recursos Humans) són les següents:

Breu manual per facilitar als professionals el procés d’alta de la sol·licitud. Aquest manual es podrà visualitzar a la pàgina inicial de carrera dins l’aplicació SGRH: http://www.portalics.rrhh/CPR/iniciCPR.aspx.
Els professionals que sol·licitin algun nivell en aquesta campanya han d’introduir a l’apartat de currículum els cursos nous que hagin realitzat des de la darrera sol·licitud de carrera professional, per tal que aquests, juntament amb els que ja estaven introduïts, s’associïn automàticament a la sol·licitud.